Sipas fjalëve të tij, Vladimir Putin dhe Barack Obama mbajtën një takim të veçantë gjatë Samitit të "G-20". Kryesisht u fol për Sirinë. "Kontradiktat vazhdojnë të ekzistojnë" - tha Juri Ushakov. Takimi zgjati rreth 20 minuta.