"Ne nuk e ndiejmë aspak veten Perëndi, që së bashku me dyer të mbyllura diskutojnë mbi diçka dhe miratojnë vendime nga të cilat më tutje varet fati i botës", - tha Presidenti i Rusisë Vladimir Putin në përfundim të takimit me përfaqësuesit e biznesit dhe sindikatave në "G-20".

"Vetëm së bashku ne mund të arrijmë rezultatin maksimal, qëllimi i të cilit është mirëqenia e miliona njerëzve", - shtoi ai.