"Unë shpresoj se liderit do të na përkrahin", tha ajo, duke kujtuar se tema e tregtisë do të diskutohet në takimin e liderëve të "G-20" të premten.

Judaeva theksoi gjithashtu se liderët do të vazhdojnë të diskutojnë çështjet e investimeve, rritjes ekonomike dhe masat për të luftuar papunësinë. Sipas saj, të enjten liderët ranë dakord të hartojnë plane kombëtare, për të promovuar punësimin.