Ato përbëjnë në vetvete një tank, një makinë të rëndë luftarake të këmbësorisë dhe makinën e blinduar të riparimit dhe shfrytëzimit. Sipas cilësive të tyre, ato nuk janë më inferiore se analoget e tyre pjesë përbërëse e armatimeve të NATO-s, ndërsa për disa parametra të veçantë ato jua kalojnë atyre.

Mostrat e teknikës së blinduar do të paraqiten në një ekspozitë në Nizhnij Tagil në fund të shtatorit.