48 % e amerikanëve nuk e mbështesin idenë e bombardimit të Sirisë që po përgatitet nga administrata amerikane. Sipas 74 % të të anketuarve, sulmi kundër Sirisë ka të ngjarë të çojë në një rritje të qëndrimeve negative ndaj SHBA-së dhe aleatëve të saj në rajon.