Ceremonia e nënshkrimit u zhvillua në prani të Presidentit të Rusisë, Vladimir Putin, dhe Presidentit të Kinës, Xi Jinping, në Samitin e “G-20”.

Më parë burime në industri njoftuan se në lidhje me parametrat e çmimeve të furnizimeve të gaziz rus duhet të bihet dakord para përfundimit të këtij viti.