"Kjo çështje është në fazën e shqyrtimit", - theksoi ai. "Ne jemi duke diskutuar dy çështje: nëse ne do ta bëjmë një gjë të tillë (të rrisim vëllimin e ndihmës) dhe në çfarë mënyre", - shtoi përfaqësuesi anonim i administratës së Presidentit Obama për gazetarët.