"Për sa i përket ushtrisë, ne vunë në gatishmëri të plotë luftarake teknikën ushtarake dhe transferuam disa njësi të ushtrisë në vende të rëndësishme strategjike. Ne vumë në gatishmëri të plotë të gjitha vendet e ruajtjes së bombave. Në qytete dhe qendra të tjera të banuar janë furnizuar ushqime dhe medikamente. Por njerëzit vazhdojnë të jetojnë jetën e njëjtë të 3 viteve të fundit të krizës", - tha Gjenerali në një intervistë për Radiokompaninë "Zëri i Rusisë".