Siç njoftoi Goga Haçidze në faqen e tij në Facebook, për shkak të motit të keq ata u detyruan ta shtyjnë për pak ngjitjen në malin Kazbek - Presidenti dhe shoqëruesit e tij u ndalën në njëfarë "baze meteorologjike" në mal.