Pjesëmarrësit e aksionit antiqeveritar u ndanë në grupe dhe u vendosën pranë Parlamentit. Rreth ndërtesës së Kuvendit Kombëtar është vendosur një gardh metalik për mospengimin e kalimit brenda të deputetëve. Protestuesit kërkojnë nga kabineti aktual i ministrave që të japë menjëherë dorëheqjen.