"Komisioni Ushtarako-Industrial i Qeverisë ruse disa herë ka vendosur si detyrë për Agjencinë Kozmike ruse dhe Agjencinë Federale të Menaxhimit të Pronës Shtetërore kthimin e korporatës në fjalë nën kontrollin e shtetit. Por deri tani problemi nuk është zgjidhur", - deklaroi Rogozin të mërkurën në një takim mbi reformimin e industrisë raketo-kozmike në Moskë.