"Deri në këto momente ne na janë furnizuar armë ruse, në mënyrë që ne të mund të mbrojmë veten", - tha Zëvendësministri i Punëve të Jashtme i Sirisë.

Ai shprehu mendimin se Moska dhe Teherani do të mbajnë anën e regjimit sirian në dritën e kërcënimit të veprimeve ushtarake nga ana e Shteteve të Bashkuara të Amerikës.