35% e të anketuarve dëshirojnë rikthimin në jetë të Lady Di. 14% e të intervistuarve votuan për "ringjalljen" e bashkëthemeluesit të kompanisë gjigande të kompjuterave "Apple" Steve Jobs, ndërsa 11% respektivisht për Michael Jackson dhe Whitney Houston.