Pro kësaj përbërjere të qeverisë të hënën vonë në mbrëmje votuan 134 deputetë, 65 ishin kundër, ndërsa 51 abstenuan.

"Shumica e ministrave të rinj nuk janë anëtarë të asnjë partie politike dhe nuk kanë qenë të angazhuar në politikë më parë", - u tha gazetarëve Ivica Daçiç, i cili ruajti postet e Kryeministrit dhe të Ministrit të Brendshëm. Takimi i parë i kabinetit të rinovuar të ministrave do të zhvillohet këtë mëngjes.