Sipas burimit, kjo mund të jetë pjesë e përgatitjes për bombardimin e Sirisë.

"Ka mundësi që për të kontrolluar efikasitetin e zbulimit të objektivave ajrore me anë të sistemeve të mbrojtjes antiraket të Sirisë, dhe sistemeve të mbrojtjes antiraket të luftanijeve ruse në Mesdhe, shkatërruesit e Flotës së 6-të të Forcave Ushtarake Detare amerikane të kenë lëshuar raketa balistike boshe, pa mbushje", - tha burimi.