Autorët e njoftimit akuzuan Presidentin e SHBA-së Barack Obama për bashkëpunim me organizatën terroriste ndërkombëtare "Al-Qaeda" dhe u bënë thirrje trupave amerikane të mos i zbatojnë urdhërat e komandës dhe të mos luftojnë kundër forcave qeveritare në Siri.