Për këtë njoftoi sot një burim në Shtabin e Përgjithshëm të Forcave të Armatosura të Rusisë.

"Përforcimi i veprimeve për zbulimin dhe ndriçimin e situatës në rajonet detare, që i përkasin bregdetit sirian, do të zhvillohet për llogari të rritjes së numrit të anijeve ruse të zbulimit në Detin Mesdhe, - tha burimi. - Në veçanti, ditën e dielë drejt brigjeve të Sirisë do të niset anija e zbulimit e Flotës ruse të Detit të Zi "Priazove" (russ. "Приазовье").