Siç tregoi personi në fjalë, çdo herë që ai përpiqej të lëshonte në ujë varkën e tij, nga uji shfaqej një krokodil që e priste atë, kështu që ai detyrohej të kthehej në ishull.

Kur furnizimet e tij ushqimore iu afruan fundit, turisti u përpoq të tërheqë vëmendjen e njerëzve, të cilët jetonin në afërsi të ishullit, me një fener dhe më në fund u shpëtua.