"Rusia aktualisht po përmbush kontratat e nënshkruara më herët, para vitit 2011. Ndërsa ato janë 100% me karakter ekskluzivisht mbrojtës", - tha ai. Viktor Komardin sqaroi se fjalë bëhet për mjetet e mbrojtjes kundërajrore dhe të mbrojtjes detare.