Lidere e shitjeve, ashtu siç dhe pritej, u bë Korporata e bashkuar për ndërtimin e avionëve. Kompania "Avionët civilë të Sukhoi" (russ. "Гражданские самолеты Сухого") nënshkroi një marrëveshje për shitjen e 52 avionëve të fluturimit në distanca të mesme "Sukhoi Superjet-100".

Galeria fotografike: "MAKS" po përgatitet për të pritur një fluks të madh vizitorësh