Video e protestës u postua në YouTube.

Dhjetra njerëz u mblodhën në qendër të kryeqytetit gjerman me postera dhe portrete të Bashar Al-Assad, duke kërkuar moslejimin e bombardimit të Sirisë, të cilin, sipas raporteve të mediave amerikane, SHBA-ja po planifikon ta realizojë në ditët e ardhshme.