Bileta të veçanta janë përgatitur për adhuruesit e "spotting" - fotografimit amator me cilësi të lartë të avionëve. Për ta në aerodrom tashmë nuk është vitit i parë që organizohet një media-platformë e veçantë, e cila vendoset në afërsi të pistës së fluturimeve.

Për spektatorët është përgatitur një program mjaft i pasur dhe i larmishëm fluturimesh. Pritet që Sallonin e Aviacionit për gjashtë ditë ta vizitojnë të paktën 500 mijë njerëz.

Galeria fotografike:"MAKS" po përgatitet për të pritur një fluks të madh vizitorësh