Të enjten Sekretari i Përgjithshëm i OKB-së ndërpreu vizitën e tij në Vjenë dhe u kthye në New Jork për të dëgjuar raportin e hetimit të inspektorëve të OKB-së lidhur me sulmin e dyshuar me armë kimike në periferitë e Damaskut.

Të premten ekspertët ndërkombëtarë do të përfundojnë punën në Siri dhe të shtunën në mëngjes duhet të largohen nga vendi.