Kompleksi i memorialit përfshin kapelën (kishëzën) Iverskaja, të ndërtuar në vitin 1931, monumentin kushtuar "Carit Nikollai II dhe dy milionë ushtarëve rusë të Luftës së Madhe", të përuruar në vitin 1935, si dhe më shumë se 800 varre të ushtarëve rusë - pjesëmarrës të Luftës së Parë Botërore.