Kreu i kompanisë ruse u uroi pilotëve kineze "të perfeksionojnë mjeshtërinë dhe të fluturojnë gjithashtu me avionët e gjeneratës së pestë".

"Unë mendoj se kjo është ëndërr e çdo piloti, sepse pas avionit të gjeneratës së pestë vjen vetëm kozmosi", - vuri në dukje Anatoli Isajkin.

Galeria fotografike: Në "MAKS-2013" do të organizojnë lidhjen e drejtpërdrejtë me kozmosin