Nuk ka ka patur incidente të rënda, njoftoi të enjten Ministria ruse e Punëve të Brendshme.

Për mbrojtjen e rendit publik janë angazhuar më shumë se 1.500 policë dhe ushtarë të trupave të Ministrisë së Punëve të Brendshme, ndërsa në Zhukovskij - mbi 600 policë dhe rreth 400 punonjës të organizatave private dhe organeve shtetërore të sigurisë.

Galeria fotografike: Në "MAKS-2013" do të organizojnë lidhjen e drejtpërdrejtë me kozmosin