Përveç kësaj, vajzat shpalosën mbi çatinë e ndërtesës një banderolë ku shkruhej "Boobs no bomb".

Të gjitha feministet u arrestuan brenda 20 minutave pavarësisht rezistencës që i bënë ruajtësve të rendit publik. Shkaqet e organizimit të aksionit të protestës nga kjo lëvizje mund të jenë mbyllja e zyrës së "FEMEN" në Kiev dhe kontrolli i kryer në të nga policia.