Aeroplani kishte një difekt nën shasinë e majtë.

Në bord ndodheshin 219 pasagjerë, midis të cilëve 12 fëmijë dhe 7 anëtarë të ekuipazhit. Fatmirësisht askush nuk u lëndua.

Aktualisht në lidhje me faktin në fjalë po zhvillohet një kontroll i imtësishëm teknik i avionit.