Sulmi ka të ngjarë të zgjasë disa orë. Objektivat kryesore do të jenë pozicionet e trupave të ushtrisë siriane, të cilat mund të përdorin armët kimike, si dhe shtabet, qendrat e komunikacionit dhe platformat e lëshimit, nga të cilat mund të hidhen raketa, deklarojnë mediat, duke cituar një burim të paidentifikuar në Pentagon.