Sipas fjalëve të tij, raketa e re është e aftë të kryejë fluturime supersonike vetëm për disa sekonda. "Duhet të arrijmë fluturimin kohëgjatë të saj", - theksoi Boris Obnosov.

Testimet e raketës supersonike ruse janë planifikuar për në vitin 2013. Projekti i krijimit të raketës mbahet sekret - kodi i saj, objektivat dhe karakteristikat tekniko-taktike mbeten ende të panjohura.

Galeria fotografike