Ka gjithashtu plane për ndërtimin e dyqaneve duty free, qendrave të fitness-it dhe qendrave të shërbimit për turistët.

Qeveria e Koresë së Veriut ka ftuar tashmë në vend ekspertë të huaj të fushës së biznesit turistik.