Ndër këto armatime mund të përmendim: raketat anti-radar me rreze të largët veprimi "ajër-sipërfaqe", raketat e komanduara me rreze shumë të madhe veprimi "ajër-ajër", raketat antianije me shpejtësi dhe efikasitet të lartë, bombat e aviacionit të kalibrit 250 kg.

Korporata gjithashtu prezantoi komplekse raketore, zhvillimet më të fundit të komponentëve të raketave të komanduara dhe avionëve si dhe sisteme kozmike.

Galeria fotografike