Dërgesat do të fillojnë të realizohen në tremujorin e parë të vitit 2014, deklaroi drejtori i kompanisë në Sallonin e Aviacionit "MAKS-2013".

Aparatet fluturuese "Eleron-3SV" janë pajisje të veçanta zbuluese me rreze të shkurtër veprimi. Aparati peshon 5.3 kg dhe mund të ngrejë në ajër 1 kg pajisje teknike. Aparati fluturues pa pilot arrin një shpejtësi maksimale prej 130 km/h dhe mund të ngrihet në një lartësi prej 4000 m.

Çmimi i kompleksit në fjalë është rreth 5 herë më i ulët se ai i pajisjeve analoge të huaja.

Galeria fotografike