"Me kalimin e viteve "MAKS" e ka forcuar ndjeshëm pozitën e tij dhe me të drejtë të plotë është bërë pjesë e forumeve ndërkombëtar më të mëdha dhe më në zë në fushën e aviacionit. Dhe çka është më e rëndësishmja - interesi ndaj tij rezulton vazhdimisht në rritje", - thuhet në telegramin e Presidentit rus.

Putin u uroi pjesëmarrësve të Sallonit të Aviacionit dhe Kozmonautikës suksese në realizimin e planeve, ndërsa vizitorëve - përshtypje sa më mbresëlënëse dhe takime të paharrueshme.

Galeria fotografike