Avioni që po fluturonte nga Delhi për në New York u ul normalisht. Në bordin e tij ndodheshin 16 anëtarë të ekuipazhit dhe 267 pasagjerë.

"Arsyeja për uljen emergjente ishte një difekt në baterinë qendrore. Nuk ka viktima dhe dëme. Dëmtime vizuale të avionit nuk janë zbuluar", - tha zëdhënësi i aeroportit.