Siç ka njoftuar më parë shërbimi për shtyp i Qeverisë ruse, Medvediev do të mbajë një fjalim në sesionin plenar të Kongresit Ndërkombëtar të Aviacionit, i cili do të zhvillohet për herë të parë në kuadër të "MAKS-2013".

Është planifikuar gjithashtu që Kryeministri rus të vizitojë pavijonet ruse dhe të huaja të ekspozitës ndërkombëtare. Përveç kësaj, Medvediev do të shikojë mostrat e aparateve fluturuese dhe fluturimet demonstruese.

Galeria fotografike