Fluturimi demonstrues në grup i këtyre avionëve u zhvillua për herë të parë.

Pasi 2 nga 3 gjuajtësit u ulën në tokë, gjuajtësi tjetër "T-50" i drejtuar nga aviatori kolaudator, Heroi i Rusisë Sergei Bogdan, demonstroi një program të mrekullueshëm 6-minutësh të pilotimit më të lartë. Do të mbyllin sot performancat e pilotazhit të lartë grupet "Kreshnikët rusë" (russ. "Русские витязи") dhe "Strizhi" (russ. "Стрижи").

Galeria fotografike