Seanca e komunikimit me ta u organizua nga Agjencia Federale Kozmike e Rusisë - "Roskozmos" (russ. "Роскосмос").

Siç njoftoi përfaqësuesi i "Roskozmos", seancat publike të lidhjes me SKN-në do të vazhdojnë deri në fund të punës së Sallonit.

Përveç komunikimit me Kryeministrin e Rusisë, kozmonautët rusë Pavell Vinogradov, Fjodor Jurçihin dhe Aleksandër Misurkin u janë përgjigjur sot pyetjeve të fituesve të konkursit për pyetjen më interesante drejtuar kozmonautëve, të organizuar nga "Roskozmos".

Galeria fotografike