"Në show-n ajror të Sallonit të aviacionit Ministria ruse e Mbrojtjes do të përfaqësohet nga grupet e pilotazhit "Kreshnikët rusë" (russ. "Русские Витязи") me avionët "Su-27", "Strizhi" (russ. "Стрижи") me gjuajtësit "MiG-29", "Skifterët e Rusisë" ("russ. "Соколы России") me "Su-27" dhe "Berkuti" (russ. "Беркуты") me helikopterët "Mi-28N" "Gjuetari i natës" (russ. "Ночной охотник"), - njoftoi sot shërbimi për shtyp i Ministrisë ruse të Mbrojtjes.