Njoftim zyrtar për RTM-version nuk ka patur ende.

Sipas botimit ZDNet, kjo ndodhi për shkak se më 23 gusht u bë i ditur largimi së shpejti nga posti i tij i Drejtorit të Përgjithshëm të Microsoft, Steve Ballmer, dhe kompania preferoi të ruajë heshtjen në lidhje me lajmet e tjera.

Statusi RTM do të thotë se zhvillimi ka përfunduar dhe se sistemi operativ është gati për t'iu dërguar prodhuesve të kompjuterave. Zakonisht Microsoft gjithashtu u ofron aksesin në versionin RTM abonentëve të shërbimeve TechNet dhe MSDN. Të gjithë të tjerët do të mund ta provojnë sistemin operativ duke filluar që nga 18 tetori.