Avioni po përgatitet të fluturojë mbi aeroport me qëllim që specialistët nga toka të mund të vlerësojnë në mënyrë vizuale shkallën e dëmtimit dhe të marrin një vendim.

Sipas të dhënave paraprake, në bordin e tij ndodhen 75 pasagjerë dhe 4 anëtarë të ekuipazhit.