Sipas njoftimeve të mediave vendase, policia është në kërkim të të dyshuarve. Janë arrestuar 20 persona.

Vajza-fotografe ishte në punë me një djalosh, kolegun e saj. Kriminelët i tërhoqën zvarrë të dy ata në një ndërtesë të braktisur, e lidhën dhe e rrahën të riun, kurse më pas ushtruan dhunë seksuale ndaj gazetares. Ajo u shtrua në spital në gjendje kritike.

Një rast i ngjashëm me një studente 23-vjeçare, të përdhunuar në një autobus në Nju Delhi 8 muaj më, parë shkaktoi protesta masive në të gjithë vendin.