Para uljes avioni bëri një rrotullim urgjent mbi aeroport për të djegur karburantin. Në bordin e tij ndodheshin 75 pasagjerë dhe 4 anëtarë të ekuipazhit. Sipas të dhënave paraprake, askush nuk është lënduar.