Ditën e mërkurë një autobus pasagjerësh ra në një përroskë të thellë jo larg parkut të argëtimeve Genting Highlands. Sipas informacionit të autoriteteve lokale, autobusi ra nga një lartësi prej 60 metrash. Për të shpëtuar pasagjerët e mbijetuar është përdorur një vinç dhe disa kavo çeliku.

U arrit të shpëtohen 16 persona.