"Gjatë bisedës u diskutuan disa aspekte të problematikës rajonale me një fokus në gjendjen e tanishme në Egjipt dhe Siri. Palët diskutuan gjithashtu disa çështje të marrëdhënieve ruso-saudite", - thuhet në një njoftim të Ministrisë së Jashtme ruse, të publikuar të mërkurën.

Biseda u zhvillua një ditë më parë me iniciativën e palës saudite.