Emrin Sugarpova (nga anglishtja sugar (sheqer) dhe mbiemri Sharapova) mban marka e krijuar nga tenistja ruse, nën të cilin shiten karamele.

Tenistja ka ndërmend ta përdorë mbiemrin e saj të ri gjatë Kampionatit të Hapur të Tenisit në SHBA, i cili do të zhvillohet nga 26 gushti deri më 8 shtator. Pas përfundimit të turneut Maria synon t’i rikthejë vetes mbiemrin e mëparshëm.