Gazetarëve ky lajm iu përcoll nga Sekretarja për shtyp e Kryetarit të Qeverisë.

Për herë të parë në kuadër të ekspozitës do të zhvillohet një mbledhje plenare e Kongresit Ndërkombëtar të Aviacionit, në të cilën do të marrë pjesë edhe Dimitri Medvediev. Kryeministri gjithashtu ka ndërmend të vëzhgojë fluturimet demonstative të teknikës më të fundit të aviacionit si dhe të vizitojë pavijonet ruse dhe ato të shteteve të tjera.