"Rusia po ndjek një politikë konsistente në ofrimin e ndihmës humanitare popullit të Sirisë si nëpërmjet kanaleve qeveritare, ashtu edhe përmes organizatave shoqërore, politike dhe fetare", - rikujtoi diplomati.