Takimi urgjent i Këshillit të Sigurimit mbi situatën në Egjipt u mbajt me dyer të mbyllura.

Sipas të dhënave të fundit të Ministrisë së Shëndetësisë së Egjiptit, të mërkurën si pasojë e përleshjeve në Egjipt u vranë më shumë se 600 njerëz dhe rreth 4 mijë të tjerë u plagosën.