"Preparati ynë shkakton shkatërrimin e karkasit të qelizës kanceroze, dhe për më tepër ky proces ndodh mjaft shpejt", - shpjegoi Peter Gunning. Sipas fjalëve të tij, provat e zhvilluara klinike kanë provuar se medikamenti vepron kundër të gjitha llojeve të kancerit.

"Askush deri më sot nuk ka mundur të krijojë një ilaç të tillë", - theksoi shkencëtari.